Sen vi hörde av oss sist så har det hänt en del.

Jättefina bilder och julhälsningar från flera syskon. Jättekul

Cittra är ganska berest vid det här laget. Ända ner till Olofström lite norr om Halmstad har hon varit.Husse och matte brukar åka dit i mellandagarna för att umgås och jaga rådjur med våra Hallandsvänner.

Resan gick jättebra inga problem. Att bo borta är inte heller något problem. Roligt att vara lös och lukta på alla nya lukter. Väldigt lite snö var det. Då en Iller blev skjuten fick hon lukta och provbära den..ohh så spännande…nu var det ju egentligen rådjursjakt men eventuella Illrar, minkar och rävar skall skjutas om möjligt…matte sköt jaktdagarnas enda rådjur. 😉

Mycket lek och spring i skogen blir det. Vi har följt skoterspåren då föret i skogen är vasst med en skare som är väldigt otrevlig. Harhundarna har inte fått jobba så mycket de heller. Men springa på sjön är också roligt. Hon har fått följa med och vittjat nät och krokar. Tränat att åka skoter.

Under våra utflykter tränar vi inkallning, sitt, sitt och stanna kvar, fot m,m. Dags att börja skärpa till kraven lite i vissa situationer.

Hemma håller vi på med hålla fast övningar…inte helt lätt när kattrackarn retas 🙁

Sitta still på sjön Näckten i minus 20 är inga problem.

Ha det gott alla syskon hälsar Cittra, Hans-Erik & Anna-Karin