Hej alla syskon!

Här kommer ett par rader från ett grått och blött Abborrträsk, jag (Chiwa) är nyss hemkommen från en skogspromenad med matte och tant Raisa så nu ska jag vila en stund. Jag blir ganska trött i huvudet av dessa skogspromenader, det är så jobbigt att hålla reda på både matte och Raisa samtidigt (så att ingen av de springer bort…) jag börjar även ana att Raisa faktiskt försöker springa ifrån mig, antagligen för att hon vill få lite lugn och ro en stund.

Matte och husse “tränar” även de lekapport med mig och till det så använder de precis som Jack tennisbollar, oftast så lämnar jag ifrån mig bollen direkt men ibland så busar jag till det och springer ett varv runt i huset för att “visa upp bytet”.

Jag har inte riktigt förstått poängen med att mina “naglar” ska klippas i tid och otid, men tids nog kanske jag kommer på vad det ska vara bra för. Däremot så älskar jag att duscha, anser bara att det är nog så sällan som jag får en chans att göra det…

Vill till sist bara skryta om att “lilla jag” snart har växt om tant Raisa och har nu kommit upp i den aktningsvärda vikten av 12,7 kg och höjden över havet är numera ca 47cm, inte illa pinkat om jag får säga det själv.

Här följer ett par bilder från dagens promenad.

Ha det gott / Chiwa med familj