Hej alla!

Tiden går fort, tänka sig snart fyra veckor sedan våran lilla Cherie kom till oss!

Och om hon har kommit och rört om i våran värld ja, det mesta har kretsat kring henne sen hon kom!

Cherie tog flytten med gott mod, första halvtimmen i sitt nya hem kändes hon lite avvaktande men sen har hon tydligt visat att nya saker de är till för att upptäckas utan rädsla! Cherie är verkligen en underbar liten valp, men det är en dam som vet exakt vad hon vill. Kanske speglar hon av sin nya matte?

Våran Essie (10,5år) tog snabbt på sig ansvaret som ‘extra’ mamma till Cherie, ja hon skaffade till och med lite extra mjölk till Cherie!

Annars hjälper hon till att hålla koll på Cherie och uppfostrar henne väl, någon vidare lekkamrat är hon inte men Cherie har hittat flertalet andra lekkamrater och storlek för Cherie verkar inte spela någon roll, tuffing som hon är!

Cherie har fått följa med på mycket och till mattes stora förtjusning verkar skogen vara en favorit. Hon försöker hänga på Essie, men ger sig snart och nöjer sig med matte. Hon försöker gärna ta några egna lovar, men jag tycker att hon är enormt duktig på att hålla koll på vart man är och kommer tillbaka självmant.

Något av en favorit för Cherie är dock skor! Hon äter dem inte, men hon bär dem. Det har hänt att hon flyttat alla skor på skohyllan till sin korg. De ligger bättre där helt enkelt!

Annars fungerar det mesta bra, vi tränar på smått med koppelträning, inkallning, sitt osv. Det mesta fungerar bra, hon gillar att jobba men ibland är det svårt att få hennes fulla uppmärksamhet. De flesta gånger påkallar Cherie ens uppmärksamhet när hon vill gå ut, men det händer fortfarande ibland en liten olycka inomhus men det ger sig nog med tiden.

Kramar från Cherie och familjen!