Sitter och går igenom mailen och allt annat kl 01 lördag natt. Varit inne hos de tolv och gett dem nattmaten och ” gullat ” med dem en stund. De är härliga nu, söker omedelbar kontakt när jag dyker upp och somnar i famnen efter maten. De är trygga och har lärt sig att ty sig till ” Alfa människan” Den riktiga Alfa, tiken, står utanför och vill in och dia av sig en stund. Hon får göra en kort visit men det ser tufft ut när tolv valpar slänger sig på henne och hon lämnar valprummet frivilligt efter en kort visit. Hennes juverinfektion har kapslat in sig och det ser rätt oproblematiskt ut. Valpköpare på besök i em har tittat på de små, ja de är ju ganska stora nu, väger runt 4 kg och slukar maten i ett nafs. Börjar gå över i Royal Canin Maxi Junior tillblandat i valpfodret nu. I morgon väntar fler besökare som skall titta och hitta sin valp.
Nu slår jag igen datorn. Hustrun tar morgonpasset, lägger fodret i blöt 04.00 och serverar valparan 06.00. God natt!